A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Cégismertető - szivattyuk.hu
A szivattyuk.hu online szivattyúbolt ipari és házkörüli szivattyúk megismeréséhez és vásárláshoz nyújt segítséget. Nézzen körül nálunk, nem fogja megbánni!

Cégismertető

Megoldásokban gondolkodunk.

A K-Tech Szivattyú Kereskedelmi Kft (adósz: 12462537-2-42) jogelődje a K-Tech Bt. 1993 februárjában alakult. Cégünk a megalakulásától fogva szivattyúk forgalmazásával foglalkozik. Üzletpolitikánkat a kezdetektől fogva az ügyfélcentrikusság határozza meg.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket - amennyiben nem rendelkeznek ezirányú ismeretekkel - oly módon tájékoztassuk a szivattyúkkal kapcsolatos tudnivalókról, hogy képesek legyenek az alapvető kérdéseket mérlegelni és megítélni az adott feladattal kapcsolatban. Büszkék vagyunk arra, hogy a mai napig sikerült mindig olyan berendezéseket ajánlanunk ügyfeleinknek amelyek a legmegfelelőbben oldották meg a felmerülő szivattyúzási feladatokat.

1993-ban egy kis irodában indult a cég, erről a helyről másfél év elteltével költöztünk tovább az Erzsébet királyné útjára. Itt működött irodánk 1999 év végéig. Jelenlegi bemutatótermünket és kereskedésünket 2000-ben nyitottuk meg a Hungária körúton, ahol az érdeklődők megtekinthetik a cégünk által forgalmazott termékek egy részét, és itt kaphatnak személyesen is információt az őket érdeklő berendezésekről.

Megalakulásunk óta forgalmazzuk a WILO fűtési és szaniter szivattyúkat, Lutz hordószivattyúkat valamint az egykori DIGÉP által gyártott egyedi szivattyú berendezéseket. 2003-ban a WILO konszern felvásárolta az EMU szivattyúgyárat és ennek folyományaként, mint WILO nagykereskedő a hazai képviselet megkeresése nyomán EMU márkakereskedők lettünk. 2005 óta Pedrollo márkakereskedés vagyunk. 2011 óta forgalmazzuk a Grundfos szivattyúkat, 2014 óta pedig hivatalosan is szivattyú specialistként tart számon minket a Grundfos hazai képviselete.

A jövőben is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy csakúgy mint az elmúlt esztendőkben a legmegfelelőbb műszaki paraméterű, legjobb minőségű és legkedvezőbb ár-érték arányú termékekkel állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szervizünkben Lutz, Pedrollo, WILO, Grundfos szivattyúkat javítunk, melyeket javítás után minden esetben próbapadunkon ellenőrzünk.

A mindennapos szivattyú vásárlásokon túl, nagyobb projektekhez is szállítunk szivattyúkat. Néhány referencia szállításunk a teljesség igénye nélkül:

- Budapest, V. Akadémia u. 3. Irodaház felújítása (Kivitelező: Harcon Rt.) fűtés, nyomásfokozás, szennyvíz szivattyú-berendezések
- Győr Thermálszálló (Kivitelező: Délviép Rt) fűtési szivattyú-berendezések
- GE Veresegyház (Kivitelező: MultiCon Kft) fűtési és szennyvíz szivattyú-berendezések
- Tópart Lakópark, Budakalász (Kivitelező: Harcon Rt.) fűtési és szennyvíz szivattyú-berendezések
- Holiday Beach, Csillaghegy (Kivitelező: StoreChem Kft) fűtési szivattyú-berendezések

Kiemelt speciális területünk a hordószivattyúzás. Megalakulásunk óta forgalmazzuk a Lutz ballon- és hordóürítő szivattyúkat, átfolyásmérőket. Ezen egyedi berendezéseket elsősorban a vegyipar számára értékesítjük és immáron harmadik éve üzemeltetjük márkaszerviz szolgálatunkat. A hordóürítés egy különleges folyadék kezelési terület elsősorban a mérgező és robbanásveszélyes közegek kezelése miatt, az eltelt tíz évben számos vegyipari, gyógyszeripari és kozmetikai cég számára szállítottunk hordószivattyú- és átfolyásmérő rendszereket.

Az említetteken túl számos partnerünknek oldottuk már meg nagyon speciális szivattyúzási problémáit. Egyedi gyártású szivattyúink között biztosan megtaláljuk azt, amely megoldja az Ön szivattyúzási problémáját!

Várjuk megtisztelő megkeresését!

A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem