A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Duplamembrán szivattyú fémből - szivattyuk.hu
Lutz fém alapanyagból készült (rozsdamentes vagy aluminum) sűrítettlevegős duplamembrán szivattyúk

Duplamembrán szivattyú fémből

Sűrített levegő hajtású aluminium vagy rozsdamentes acél szivattyú

Termékleírás

A Lutz sűrített levegõs duplamembrán fémből és műanyagból egyaránt készülnek. A fémből készült szivattyúk a Lutz termékpaletta logikus kiegészítései.

A szivattyúk nemesacél és alumínium alapanyagokból kerülnek gyártásra. A méretpaletta átfogja a szivattyúkat a 1/4“ (0.25) - 3“ (3.0) nagyságig akár robbanásbiztos kivitelben Atex bizonylattal.

Konkrét igény esetén kérjük forduljon kollégánkhoz a megfelelő kivetlű és ellenállóképességő szivattyú kiválasztásához.

Működési elv: A sűrített levegõt a légszelep dugattyú ( vagy az alsó vagy a felsõ pozícióban) a középsõ blokkhoz vezeti, ahol két irányító nyílás a levegõt a szivattyú bal vagy jobb oldalához vezeti ( a légszelep dugattyú pozíciója szerint). Amennyiben a légkamrában levegõ található, a légnyomás az egyik membrán hátoldalán hat, így a terméket a folyadékkamrából a kifolyócsõbe nyomja. Mivel a két membránt egy tengely köti össze, a másik membránt a szivattyú közepére húzza. Ez a folyamat azt eredményezi, hogy a másik oldal a terméket felszívó löketben a szivattyúba húzza. A golyósszelepek kinyitnak és bezárnak, hogy a kamrák feltöltõdjenek és hogy meggátolják a visszafolyást. A tengelylöket végén a levegõ mechanizmusa (légszelep dugattyú) automatikusan megváltoztatja a légnyomást az ellenkezõ oldalra, hogy a szivattyú mûködési elve megforduljon 1:1 aránynál.
A szivattyúnál felhasznált levegõnyomás közvetlen összefüggésben van a folyadék szállító nyomással (6,8 bar levegõ beáramlási nyomás, 6,8 bar emelõ magasság). A szivattyúnak két folyadék kamrája, két légkamrája és két membránja van. Mindegyik kamra párban a folyadék és légkamrák rugalmas membrán választja el. Mindegyik membrán két membrántányér közé van beágyazva és egy közös tengelyre felcsavarozva. Ez a membrán/ tengelyegység elõre és hátra mozog, amíg a légszelep által irányított levegõ vagy a bal vagy a jobb oldali légkamrába lép be ill. ki. Mindegyik folyadékkamrának 2 golyós szelepe van, amelyek váltakozva nyitnak és zárnak a folyadékkamra feltöltésére és kiürítésére és a visszafolyás megakadályozására.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem