A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Duplamembrán szivattyú műanyagból - szivattyuk.hu
Duplamembrán szivattyú műanyagból különféle vegyi anyagok akár önfelszívással történő szivattyúzására, átfejtésére vagy bármilyen technológiai folyamatba

Duplamembrán szivattyú műanyagból

Sűrített levegő meghajtású PP, PVDF vagy PTFE anyagú szivattyúk

Segítünk választani!
Ha bizonytalan, hogy melyik szivattyú mire alkalmazható, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik szivattyút rendelje meg, segítünk Önnek!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 222 0238 | info@szivattyuk.hu
1143 Budapest, Hungária körút 105., a Thököly és az Egressy út közt
Nyitva tartás
Hétfő: 8:00 - 17:00 Kedd: 8:00 - 17:00 Szerda: 8:00 - 17:00 Csütörtök: 8:00 - 17:00 Péntek: 8:00 - 16:00
Termékleírás

A Lutz sűrített levegõs duplamembrán fémből és műanyagból egyaránt készülnek. A műanyagból készült szivattyúk a Lutz termékpaletta logikus kiegészítései.

A műanyag szivattyúk polipropilén, polivyliiden-fluorid (PVDF), nylon, acetál szivattyúk. A méretpaletta átfogja a szivattyúkat a 1/4“ (0.25) - 3“ (3.0) nagyságig akár robbanásbiztos kivitelben Atex bizonylattal.

Konkrét igény esetén kérjük forduljon kollégánkhoz a megfelelő kivetlű és ellenállóképességő szivattyú kiválasztásához.

Működési elv: A sűrített levegõt a légszelep dugattyú ( vagy az alsó vagy a felsõ pozícióban) a középsõ blokkhoz vezeti, ahol két irányító nyílás a levegõt a szivattyú bal vagy jobb oldalához vezeti ( a légszelep dugattyú pozíciója szerint). Amennyiben a légkamrában levegõ található, a légnyomás az egyik membrán hátoldalán hat, így a terméket a folyadékkamrából a kifolyócsõbe nyomja. Mivel a két membránt egy tengely köti össze, a másik membránt a szivattyú közepére húzza. Ez a folyamat azt eredményezi, hogy a másik oldal a terméket felszívó löketben a szivattyúba húzza. A golyósszelepek kinyitnak és bezárnak, hogy a kamrák feltöltõdjenek és hogy meggátolják a visszafolyást. A tengelylöket végén a levegõ mechanizmusa (légszelep dugattyú) automatikusan megváltoztatja a légnyomást az ellenkezõ oldalra, hogy a szivattyú mûködési elve megforduljon 1:1 aránynál.
A szivattyúnál felhasznált levegõnyomás közvetlen összefüggésben van a folyadék szállító nyomással (6,8 bar levegõ beáramlási nyomás, 6,8 bar emelõ magasság). A szivattyúnak két folyadék kamrája, két légkamrája és két membránja van. Mindegyik kamra párban a folyadék és légkamrák rugalmas membrán választja el. Mindegyik membrán két membrántányér közé van beágyazva és egy közös tengelyre felcsavarozva. Ez a membrán/ tengelyegység elõre és hátra mozog, amíg a légszelep által irányított levegõ vagy a bal vagy a jobb oldali légkamrába lép be ill. ki. Mindegyik folyadékkamrának 2 golyós szelepe van, amelyek váltakozva nyitnak és zárnak a folyadékkamra feltöltésére és kiürítésére és a visszafolyás megakadályozására.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - Mert a szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET- Mert a raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - Mert mi 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Mert mi átláthatóak vagyunk!

Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet, ráadásul már több mint húsz éve ugyanott van a boltunk!


EREDETI- Mert nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
Duplamembrán szivattyú fémből

Sűrített levegő hajtású aluminium vagy rozsdamentes acél szivattyú

További részletek
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem