A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Lutz TR átfolyásmérő - szivattyuk.hu
Lutz TR átfolyásmérő ipari felhasználásra, hagyományos és veszélyes vagy különleges folyadékok átfejtésének mérésére

Lutz TR átfolyásmérő

Ipari, vegyipari célokra alkalmazható kis átfolyásmérők.

Segítünk választani!
Ha bizonytalan, hogy melyik szivattyú mire alkalmazható, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik szivattyút rendelje meg, segítünk Önnek!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 222 0238 | info@szivattyuk.hu
1143 Budapest, Hungária körút 105., a Thököly és az Egressy út közt
Nyitva tartás
Hétfő: 8:00 - 17:00 Kedd: 8:00 - 17:00 Szerda: 8:00 - 17:00 Csütörtök: 8:00 - 17:00 Péntek: 8:00 - 16:00
Termékleírás

A Lutz gyár TR mérőberendezései, elektromos átfolyásmérők a híg közegek mérésére. A sorozat a hordó és tartályszivattyúkhoz kombinálható átfolyásmérők közé tartozik, melyek tulajdonságai nagyon jók: a könnyű kezelhetőség, a kompakt építésmód és az egyszerű csatlakozási lehetőség.

Ezek a típusok a legkülönfélébb folyadékok mérésére alkalmasak.

A mérési tartományuk minimum 10 l/perc-től egészen maximum 120 liter/perc-ig, azaz 7,5 m3/h-ig lehetséges a különböző típusokat figyelembe véve.

A csatlakozását tekintve két változatot készít a gyár. Megkülönböztetünk TR-50 és TR-120 átfolyásmérőket.

A Lutz TR-50 G3/4”-os, míg a Lutz TR-120 G5/4”-os csatlakozással rendelkezik. Ezen belül a TR-50 típus PP anyagból, a TR-120 típus viszont két változatban, azaz PP vagy PVDF anyagokból készült járókerékkel választható. A folyadék szállítás szempontjából a közeghőmérséklete a minimum -10°C-ot és a maximum +40°C-ot érheti el. Ha ennél magasabb, melegebb közeget mérnénk, szivattyúznánk előfordulhat a berendezés belsejének, tömítésének a meghibásodása.

A maximális viszkozitás 20 mPas és az üzemi nyomás max. 2 bar lehet, +20°C-nál. A TR átfolyásmérők pontossága +- 1%.

A Lutz TR50-PP átfolyásmérő megvásárolható rendszerszett kivitelben, amely az alábbi darabokból áll össze: 1db hordószivattyú, 1db átfolyásmérő, 1db falitartó, 1db kifolyóív, 1db 1,5m PVC tömlő bilincsekkel és 1db Lutz töltőpisztoly.

A kezelőegység egyszerűen kezelhető és a mérési adatok jól leolvashatók. A numerikus billentyűzet segítségével egyszerűen előre beprogramozható a mérni kívánt mennyiség. A mérések a turbinakerék elve alapján történik és a számláló a mindenkori közegre kalibrálható. Az átfolyásmérőnek négy részmennyiség területe és egy összmennyiség területe van. Különböző alkalmazási helyzetekhez a display mindenkor 90°-al elfordítható.

Általában hordó- és tartályszivattyúkhoz, a folyadékok biztonságos és célszerű mennyiségének a méréséhez használhatóak, például az iparban laboratóriumi alkalmazási területen.

A beépítését tekintve ezek az átfolyásmérők nagyon előnyösek, mivel súlyuk a minimum 0,23kg-tól a maximum 0,36kg-ot érheti el.

Az általános garancia ideje: 2 év.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - Mert a szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET- Mert a raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - Mert mi 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Mert mi átláthatóak vagyunk!

Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet, ráadásul már több mint húsz éve ugyanott van a boltunk!


EREDETI- Mert nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
Lutz TS átfolyásmérő

Közepes menyniségek mérésére alkalmas ipari átfolyásmérő (RB-s kivitelben is)

További részletek
Lutz HDO átfolyásmérő

Nagy átömlési mennyiség mérésére használható ipari átfolyásmérők

További részletek
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem