A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Lutz TR átfolyásmérő - szivattyuk.hu
Lutz TR átfolyásmérő ipari felhasználásra, hagyományos és veszélyes vagy különleges folyadékok átfejtésének mérésére

Lutz TR átfolyásmérő

Ipari, vegyipari célokra alkalmazható kis átfolyásmérők.

Termékleírás

A Lutz gyár TR mérőberendezései, elektromos átfolyásmérők a híg közegek mérésére. A sorozat a hordó és tartályszivattyúkhoz kombinálható átfolyásmérők közé tartozik, melyek tulajdonságai nagyon jók: a könnyű kezelhetőség, a kompakt építésmód és az egyszerű csatlakozási lehetőség.

Ezek a típusok a legkülönfélébb folyadékok mérésére alkalmasak.

A mérési tartományuk minimum 10 l/perc-től egészen maximum 120 liter/perc-ig, azaz 7,5 m3/h-ig lehetséges a különböző típusokat figyelembe véve.

A csatlakozását tekintve két változatot készít a gyár. Megkülönböztetünk TR-50 és TR-120 átfolyásmérőket.

A Lutz TR-50 G3/4”-os, míg a Lutz TR-120 G5/4”-os csatlakozással rendelkezik. Ezen belül a TR-50 típus PP anyagból, a TR-120 típus viszont két változatban, azaz PP vagy PVDF anyagokból készült járókerékkel választható. A folyadék szállítás szempontjából a közeghőmérséklete a minimum -10°C-ot és a maximum +40°C-ot érheti el. Ha ennél magasabb, melegebb közeget mérnénk, szivattyúznánk előfordulhat a berendezés belsejének, tömítésének a meghibásodása.

A maximális viszkozitás 20 mPas és az üzemi nyomás max. 2 bar lehet, +20°C-nál. A TR átfolyásmérők pontossága +- 1%.

A Lutz TR50-PP átfolyásmérő megvásárolható rendszerszett kivitelben, amely az alábbi darabokból áll össze: 1db hordószivattyú, 1db átfolyásmérő, 1db falitartó, 1db kifolyóív, 1db 1,5m PVC tömlő bilincsekkel és 1db Lutz töltőpisztoly.

A kezelőegység egyszerűen kezelhető és a mérési adatok jól leolvashatók. A numerikus billentyűzet segítségével egyszerűen előre beprogramozható a mérni kívánt mennyiség. A mérések a turbinakerék elve alapján történik és a számláló a mindenkori közegre kalibrálható. Az átfolyásmérőnek négy részmennyiség területe és egy összmennyiség területe van. Különböző alkalmazási helyzetekhez a display mindenkor 90°-al elfordítható.

Általában hordó- és tartályszivattyúkhoz, a folyadékok biztonságos és célszerű mennyiségének a méréséhez használhatóak, például az iparban laboratóriumi alkalmazási területen.

A beépítését tekintve ezek az átfolyásmérők nagyon előnyösek, mivel súlyuk a minimum 0,23kg-tól a maximum 0,36kg-ot érheti el.

Az általános garancia ideje: 2 év.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem