A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Lutz TS átfolyásmérő - szivattyuk.hu
Lutz TS átfolyásmérő ipari felhasználásra, hagyományos és veszélyes vagy különleges folyadékok átfejtésének mérésére akár robbanásbiztos kivitelben is.

Lutz TS átfolyásmérő

Közepes menyniségek mérésére alkalmas ipari átfolyásmérő (RB-s kivitelben is)

Termékleírás

A Lutz TS sorozat átfolyásmérői különféle ipari és vegyipari a közegek mérésére laklmazható támolygó tárcsás átfolyásmérők.

A sorozat a hordó és tartályszivattyúkhoz kombinálható átfolyásmérők közé tartozik, melyek tulajdonságai nagyon jók: a könnyű kezelhetőség, a kompakt építésmód és az egyszerű csatlakozási lehetőség. A TS átfolyásmérő családba tartoznak az ST, az SL, az LM, az UN és a VA I típusok.

Mérési tartomány minimum 10 l/perc-től egészen maximum 120 liter/perc-ig, azaz 7,5 m3/h-ig terjed.

Csatlakozások:
Bemenő: G5/4”
Kimenő: G2”-os és G5/4”-os típustól függően

Az ST és az SL típusnál PPO, az LM és az UN típusnál PPS, míg a VA I típusnál Rozsdamentes anyagból készül a mérőház alsó része.

A folyadék hőmérséklete a minimum -10°C maximum +80°C-ot érhet el.
A maximális viszkozitás 2000-50000 mPas
Az üzemi nyomás max. 10 bar lehet.

A TS átfolyásmérő család a pontossága +/- 1%.

A Lutz TS átfolyásmérők Ex-es, azaz robbanásbiztos kivitelűek is gyártásra kerülnek, keérjük érdeklődjön a robbanábiztos kivitelekről kollégáinkál.

A kezelőegység egyszerűen kezelhető és a mérési adatok jól leolvashatók. A numerikus billentyűzet segítségével egyszerűen előre beprogramozható a mérni kívánt mennyiség. A mérések a turbinakerék elve alapján történik és a számláló a mindenkori közegre kalibrálható. Az átfolyásmérőnek több részmennyiség területe és egy összmennyiség területe van. Különböző alkalmazási helyzetekhez a display mindenkor 90°-al elfordítható.

Alkalmazás: Általában hordószivattyú vagy tartályszivattyú átfolyásmérőjeként a folyadékok biztonságos és hatékony méréséhez az ipar legkülönbözőbb területein.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem