A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Lutz TS átfolyásmérő - szivattyuk.hu
Lutz TS átfolyásmérő ipari felhasználásra, hagyományos és veszélyes vagy különleges folyadékok átfejtésének mérésére akár robbanásbiztos kivitelben is.

Lutz TS átfolyásmérő

Közepes menyniségek mérésére alkalmas ipari átfolyásmérő (RB-s kivitelben is)

Termékleírás

A Lutz TS sorozat átfolyásmérői különféle ipari és vegyipari a közegek mérésére laklmazható támolygó tárcsás átfolyásmérők.

A sorozat a hordó és tartályszivattyúkhoz kombinálható átfolyásmérők közé tartozik, melyek tulajdonságai nagyon jók: a könnyű kezelhetőség, a kompakt építésmód és az egyszerű csatlakozási lehetőség. A TS átfolyásmérő családba tartoznak az ST, az SL, az LM, az UN és a VA I típusok.

Mérési tartomány minimum 10 l/perc-től egészen maximum 120 liter/perc-ig, azaz 7,5 m3/h-ig terjed.

Csatlakozások:
Bemenő: G5/4”
Kimenő: G2”-os és G5/4”-os típustól függően

Az ST és az SL típusnál PPO, az LM és az UN típusnál PPS, míg a VA I típusnál Rozsdamentes anyagból készül a mérőház alsó része.

A folyadék hőmérséklete a minimum -10°C maximum +80°C-ot érhet el.
A maximális viszkozitás 2000-50000 mPas
Az üzemi nyomás max. 10 bar lehet.

A TS átfolyásmérő család a pontossága +/- 1%.

A Lutz TS átfolyásmérők Ex-es, azaz robbanásbiztos kivitelűek is gyártásra kerülnek, keérjük érdeklődjön a robbanábiztos kivitelekről kollégáinkál.

A kezelőegység egyszerűen kezelhető és a mérési adatok jól leolvashatók. A numerikus billentyűzet segítségével egyszerűen előre beprogramozható a mérni kívánt mennyiség. A mérések a turbinakerék elve alapján történik és a számláló a mindenkori közegre kalibrálható. Az átfolyásmérőnek több részmennyiség területe és egy összmennyiség területe van. Különböző alkalmazási helyzetekhez a display mindenkor 90°-al elfordítható.

Alkalmazás: Általában hordószivattyú vagy tartályszivattyú átfolyásmérőjeként a folyadékok biztonságos és hatékony méréséhez az ipar legkülönbözőbb területein.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok

Ipari, vegyipari célokra alkalmazható kis átfolyásmérők.

További részletek

Nagy átömlési mennyiség mérésére használható ipari átfolyásmérők

További részletek
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem