A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Mágneskuplungos tömítés nélküli szivattyúk - szivattyuk.hu
Mágneskuplungos tömítés nélküli szivattyúk ipari rendszerekbe különféle vegyi folyadékok problémamentes szivattyúzására. Tömítésmentes, különleges szivattyúk.
A megnövekedett telefonhívások miatt telefonjaink időnként túlterheltek, ilyenkor nehéz elérni bennünket. A kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük.

Mágneskuplungos tömítés nélküli szivattyúk

Különleges, csúszógyűrű nélküli vegyipariszivattyú

Termékleírás

ömítésmentes, szárazonfutás ellen védett vagy szilárd anyag tartalom elviselésére képes szivattyúk különleges mágneses kuplunggal vegyipari célokra. A szivattyúkban nincsen - mivel nem szükséges - mechanikus tömítés. A motor fordulat átvitelét rendkívül erős mágneses erőtér biztosítja.

A szivattyú motorjának és járókerekét melyek lényegében két fél tengelyen helyezkednek el egy nagy erősségű mágnes köti össze, ez biztosítja a teljesítmény átvitelt. Mivel nincs csúszógyűrűs tömítés, ezért rendkívül sokféle folyadék szállítható a szivattyúkkal.

Egyes Lutz mágneskuplungos típusok robbanásbiztos kivitelben is elérhetők.

Teljesítmény:
Szállítókapacitás: 5 l/min - 750 l/min
Emelőmagaság: max 12 m

Szerkezeti anyagok: Polipropilen, ECTFE

Akár szárazonfutás ellen védett kivitelben is!

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem