A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Pedrollo RX Vortex seznnyvíz szivattyú - szivattyuk.hu
Pedrollo RX Vortex szivattyú családi házak esetleg kisebb társasházak, ikerházak szennyvízelvezetési feladatainak megoldására

Pedrollo RX Vortex

Nagyobb szállítási kapacitású víztelenítő szivattyú

Termékleírás

A Pedrollo gyár RX Vortex sorozatú szivattyúi, rozsdamentes merülőmotoros elektromos meghajtású vortex járókerekes szennyezett víz szivattyúk.

Maximális merülési mélysége 10 méter a víz felszín alatt.
Szállítási teljesítménye max 27 m3/h-ig, míg az emelőmagasságuk max 14,5 méterig terjedhet.

A maximális ürítési szintje RX2 esetén 25 mm, RX3, RX4 és RX5 esetén 40 mm a fenéktől számítva. Működtetése felügyelet nélkül is lehetséges.

A Pedrollo RX Vortex szivattyúk az eldugulás veszélye nélkül alkalmazhatóak olyan szennyezett víz szállításra, amely akár lebegő szennyeződéseket is tartalmaz. A folyadékban a lebegő szilárd szennyeződés RX2 esetén 20 mm, RX3, RX4 és RX5 esetén 40 mm átmérőjű lehet. A közeg hőmérséklete maximum +50°C-ot, időszakos üzemeltetés esetén +60°C-ot vagy max. 3 percig a +90°C-ot is elérheti.

A szivattyú járókereke tartós, nehezen kopó alkatrész, amely nyitott típusú rozsdamentes anyagból készül. A nyomóoldali burkolatot rozsdamentes acél anyagból készítik, csavarmenetes csőcsatlakozással. A motor a cég saját gyártású motorja, melynek tulajdonságai nagyon jók: csendes, halk üzemű, bírja a tartós üzemeltetést megfelelő mennyiségű folyadék szállítása mellett, beépített kondenzátorral és hővédelemmel van ellátva.

A szivattyú úszókapcsolóval szerelt, amely megakadályozza a szárazonfutást és vezérli a ki- és be kapcsolást.

A szivattyúk kimagasló hatásfokuk és az alkalmazott konstrukciós megoldások miatt, pl: a motor hűtése a szivattyúzott folyadék által történik, illetve a dupla tengelytömítés garantálják az egyszerű és biztonságos üzemeltetést, a háztartási, lakossági és kisebb ipari alkalmazásnál.

Alkalmazás: A Pedrollo gyár javasolja medencékből, zsompokból, tartályokból és a kisebb elöntött helyiségek (garázsok, pincék, boxok) vízmentesítésére, gyüjtőciszternák ürítésére vagy akár a háztartási szennyvíz (mosogatóvíz, mosóvíz) kezelésére.

A szivattyú tartozéka egy tömlőcsatlakozó csavaranyával és 5 méter elektromos kábel.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem