A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Varem Maxivarem LS Gumimembrán 100 - szivattyuk.hu
Varem Maxivarem LS Gumimembrán 100 termék kifejezetten a VAREM hidrofor tartályhoz, hívjon segítünk!

Varem Maxivarem LS Gumimembrán 100

Varem Maxivarem LS Gumimembrán 100 termék kifejezetten a VAREM hidrofor tartályhoz, hívjon segítünk! MB080F2P00000000 AQUASYSTEM https://szivattyuk.hu/kepek/orig/varem-hidrofor-tartaly-gumimembranok.jpg
Gumimembrán
Nettó ár:
17 480 Ft
Bruttó ár:
22200 22 200 Ft
Ennek a terméknek a megrendelése felől kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken

Egy vagy több termék megrendelésével elérheti az INGYENES KISZÁLLÍTÁSHOZ szükséges 99 000 Ft-os rendelési értéket.

Varem Maxivarem LS Gumimembrán 100 termék kifejezetten a VAREM hidrofor tartályokhoz alkalmazható.

Az egyes méreteket illeszteni kell a megfelelő térfogathoz, az egyes névelges méretek többféle tartályhoz is alkalmazhatóak.

Ez a gumimembrán járul hozzá a hidrofortartály működéséhez a vízrendszerben, illetve a víz tárolását valamint a hidrofor tartály falától való távol tartását biztosítják.

A VAREM márkájú hidrofortartályokban alkalmazott gumimebránt a gyár saját maga gyártja így kifejezetten tartós kivitelről beszélünk. A hosszú élettartamhoz elengedhetetlenül fontos a megfelelő időközönként történő, rendszeres nyomásmérés. A megfelelő érték általában 1,5 bar (ez eltérhet a tartály nagyságától) nem víznyomás alatt lévő rendszerben. Keressük a atartály adattábláján a meegfelelő értéket!

A gumimberán cseréje igen egyszerű feladat. A rendszer nyomásmentesítését követően a hidrofor tartályból ki kell engedni a vizet, majd a karima oldását követően a gumiballon kicserélhető. Ismételt rögzítést követően, még visszaépítés előtt a levegő oldal nyomását be kell állítani a tartályom megadott értékre. Győződjünk meg róla, hogy megfelelően felfekszik és szorosan illeszkedik a karima. Ezt követően a hidrofor tartály a rendszreb visszaköthető és nyomás alá helyzhető.

A GARANCIA 1 ÉV az általános értékesítési feltételeinknek megfelelõen.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet, ráadásul már több mint húsz éve ugyanott van a boltunk!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem