Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

WILO CO-MHI nyomásfokozó

Ipari vagy közületi épületek nyomásfokozására alkalmazható vízszintes tengelyű szivattyúval vagy szivattyúkkal szerelt komplett berendezések.

Segítünk választani!
Ha bizonytalan, hogy melyik szivattyú mire alkalmazható, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik szivattyút rendelje meg, segítünk Önnek!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 222 0238 | info@szivattyuk.hu
1143 Budapest, Hungária körút 105., a Thököly és az Egressy út közt
Nyitva tartás
Hétfő: 8:00 - 17:00 Kedd: 8:00 - 17:00 Szerda: 8:00 - 17:00 Csütörtök: 8:00 - 17:00 Péntek: 8:00 - 16:00
Termékleírás

A WILO CO-MHI sorozat, egy vagy többszivattyús nyomásfokozószivattyútelepek, WILO MHI többfokozatú örvényszivattyúval szerelve.

Teljesítményük széles skálán mozog:
Szállítási teljesítmény: 0-tól 6080 liter/perc-ig, azaz 380 m3/h-ig
Emelőmagasság: 0-tól 15 bar-ig, azaz 150 méterig

Ezek a típusok a tiszta víz, valamint az alkatrészekre kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására tökéletesen alkalmasak. A folyadék szállítás szempontjából a közeghőmérséklete minimum -15°C-ot illetve a maximum +110°C-ot érheti el.

Valamennyi közeggel érintkező alkatrész nemesacélból készül így a szivattyú járókereke tartós, nehezen kopó alkatrész, amely rozsdamentes acél anyagból készül. A motor a cég saját gyártású egy- vagy háromfázisú motorja.

Alkalmazás: Egy vagy több szivattyús változata van a szivattyútelepnek, maximum hat szivattyúval ellátva, amelyek teljesen automatikus vízellátást és nyomásfokozást biztosítanak. Megbízhatóságuk, minimális karbantartási igényük, egyszerű kezelhetőségük, zajtalan üzemmódjuk, gazdaságosságuk és kis energiafogyasztásuk következtében kiválóan alkalmasak lakossági és ipari célokra, különösen vízellátásra és nyomásfokozásra, tűzoltó rendszerekbe, kazán tápszivattyúként, mosó- és esőztető rendszerekbe, vagy hűtővíz keringtetésére, épületekbe vagy irodaházakba.

A szivattyútelep súlya a 70kg-tól elérheti a 527kg-ot.

Az általános garancia ideje: 2 év.

Hasonló termékcsaládok
WILO CO-MVI nyomásfokozó

Ipari vagy közületi épületek nyomásfokozására alkalmazható függőleges tengelyű szivattyúval vagy szivattyúkkal szerelt komplett berendezések.

További részletek
A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem