Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

WILO CO-MVI nyomásfokozó

Ipari vagy közületi épületek nyomásfokozására alkalmazható függőleges tengelyű szivattyúval vagy szivattyúkkal szerelt komplett berendezések.

Segítünk választani!
Ha bizonytalan, hogy melyik szivattyú mire alkalmazható, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik szivattyút rendelje meg, segítünk Önnek!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 222 0238 | info@szivattyuk.hu
1143 Budapest, Hungária körút 105., a Thököly és az Egressy út közt
Nyitva tartás
Hétfő: 8:00 - 17:00 Kedd: 8:00 - 17:00 Szerda: 8:00 - 17:00 Csütörtök: 8:00 - 17:00 Péntek: 8:00 - 16:00
Termékleírás

A WILO CO-MVI sorozatú szivattyúi, egy vagy többszivattyús nyomásfokozószivattyútelepek, WILO MVI többfokozatú örvényszivattyúval szerelve.

Teljesítményük széles skálán mozog:
Szállítási teljesítményük 0-tól 9600 liter/perc-ig, azaz 600 m3/h-ig
Emelőmagasságuk 0-tól egészen 15 bar-ig, azaz 150 méterig terjed

Ezek a típusok a tiszta víz, valamint az alkatrészekre kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására tökéletesen alkalmasak. A folyadék szállítás szempontjából a közeghőmérséklete minimum -15°C-ot illetve a maximum +120°C-ot érheti el. Ha ennél magasabb, melegebb közeget szivattyúznánk előfordulhat a szivattyú belsejének, tömítésének a meghibásodása.

Valamennyi közeggel érintkező alkatrész nemesacélból készül így a szivattyú járókereke is tartós, nehezen kopó rozsdamentes acél anyagból készül. A tengely tömítése csúszógyűrűs tömítés EPDM vagy VITON illetve SiC anyagokból áll. A motor a cég saját gyártású egy. vagy háromsfázisú motorja.

Egy vagy több szivattyús változata van a szivattyútelepnek, maximum hat szivattyúval ellátva, amelyek teljesen automatikus vízellátást és nyomásfokozást biztosítanak. Megbízhatóságuk, minimális karbantartási igényük, egyszerű kezelhetőségük, zajtalan üzemmódjuk, gazdaságosságuk és kis energiafogyasztásuk következtében kiválóan alkalmasak lakossági és ipari célokra, különösen vízellátásra és nyomásfokozásra, tűzoltó rendszerekbe, kazán tápszivattyúként, mosó- és esőztető rendszerekbe, vagy hűtővíz keringtetésére, épületekbe vagy irodaházakba.

Alkalmazás: Telepítésüket száraz, zárt, időjárás hatásaitól védett helyre javasolja a gyár, mert nedves helyen előfordulhat a hűtőventilátor felőli motor korrodálás.

A szivattyútelep súlya a 70kg-tól elérheti a több száz, vagy akár ezer kg-ot is.

Az általános garancia ideje: 2 év.

Hasonló termékcsaládok
WILO CO-MHI nyomásfokozó

Ipari vagy közületi épületek nyomásfokozására alkalmazható vízszintes tengelyű szivattyúval vagy szivattyúkkal szerelt komplett berendezések.

További részletek
A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk szolgáltatásaink teljesebb körű biztosításához.
Elfogadom
Elfogadom
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem