A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

WILO CO-MVI nyomásfokozó - szivattyuk.hu
WILO CO-MVI nyomásfokozó szivattyútelepek kis- és nagykereskedelmi értékesítése, márkakereskedelem, információ.

WILO CO-MVI nyomásfokozó

Ipari vagy közületi épületek nyomásfokozására alkalmazható függőleges tengelyű szivattyúval vagy szivattyúkkal szerelt komplett berendezések.

Termékleírás

A WILO CO-MVI sorozatú szivattyúi, egy vagy többszivattyús nyomásfokozószivattyútelepek, WILO MVI többfokozatú örvényszivattyúval szerelve.

Teljesítményük széles skálán mozog:
Szállítási teljesítményük 0-tól 9600 liter/perc-ig, azaz 600 m3/h-ig
Emelőmagasságuk 0-tól egészen 15 bar-ig, azaz 150 méterig terjed

Ezek a típusok a tiszta víz, valamint az alkatrészekre kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására tökéletesen alkalmasak. A folyadék szállítás szempontjából a közeghőmérséklete minimum -15°C-ot illetve a maximum +120°C-ot érheti el. Ha ennél magasabb, melegebb közeget szivattyúznánk előfordulhat a szivattyú belsejének, tömítésének a meghibásodása.

Valamennyi közeggel érintkező alkatrész nemesacélból készül így a szivattyú járókereke is tartós, nehezen kopó rozsdamentes acél anyagból készül. A tengely tömítése csúszógyűrűs tömítés EPDM vagy VITON illetve SiC anyagokból áll. A motor a cég saját gyártású egy. vagy háromsfázisú motorja.

Egy vagy több szivattyús változata van a szivattyútelepnek, maximum hat szivattyúval ellátva, amelyek teljesen automatikus vízellátást és nyomásfokozást biztosítanak. Megbízhatóságuk, minimális karbantartási igényük, egyszerű kezelhetőségük, zajtalan üzemmódjuk, gazdaságosságuk és kis energiafogyasztásuk következtében kiválóan alkalmasak lakossági és ipari célokra, különösen vízellátásra és nyomásfokozásra, tűzoltó rendszerekbe, kazán tápszivattyúként, mosó- és esőztető rendszerekbe, vagy hűtővíz keringtetésére, épületekbe vagy irodaházakba.

Alkalmazás: Telepítésüket száraz, zárt, időjárás hatásaitól védett helyre javasolja a gyár, mert nedves helyen előfordulhat a hűtőventilátor felőli motor korrodálás.

A szivattyútelep súlya a 70kg-tól elérheti a több száz, vagy akár ezer kg-ot is.

Az általános garancia ideje: 2 év.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem