A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Aquasystem VAV 5000 hidrofor tartály álló kivitelben - szivattyuk.hu
Minden információ a Aquasystem VAV 5000 hidrofor tartályról szakértőktől. Jó ár, gyors szállítás. Kattintson és tudjon meg többet!

Aquasystem VAV 5000 hidrofor tartály álló kivitelben

Minden információ a Aquasystem VAV 5000 hidrofor tartályról szakértőktől. Jó ár, gyors szállítás. Kattintson és tudjon meg többet! AQUASYSHT5000 AQUASYSTEM https://szivattyuk.hu/kepek/orig/aquasystem-vav-hidrofor-tartaly-nagy.jpg
Aquasystem hidrofor tartály 50 l - 5000 l-ig minden méretben!
Nettó ár:
2 094 055 Ft
Bruttó ár:
2659450 2 659 450 Ft
Ennek a terméknek a megrendelése felől kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken
Megnézem, milyen terméket ajánlanak ehhez »
MegnevezésAquasystem VAV 5000 hidrofor tartály
CikkszámAQUASYSHT5000
Magasság (mm):3645
Átmérő (mm):1450
Hosszúság (mm):-
Max. üzemi nyomás (bar):10
Előtöltési nyomás (bar):4
Csatlakozás (coll):DN80
Súly (kg):850

A Aquasystem VAV 5000 hidrofor tartály egy álló kivitelű hidrofor tartály, melynek cserélhető EPDM gumimembránja biztosítja, hogy a folyadék nem kerül érintkezésbe a tartály falával. Így a rendszer zárt marad és folyadék illetve a tartály is mentesül a közvetlen érintkezés kedvezőtlen hatásaitól.

Maximális üzemi nyomása 10 bar lehet, azaz ennél nagyobb zárónyomással rendelkező szivattyú esetén fokozottan érdemes figyelmbe venni az üzemeltetés körülményeit!

A tartály fala és a gumimebrán közötti térben egy a tartály odalán lévő szelepen keresztül mérhető a nyomás illetve egyben szükség esetén az elveszett légtérnyomás pótolható is.

A tartály tetején konzol található melyre akár szivattyú is szerelhető, míg az aláján a talajhoz történő biztonságos rögzítéshez szükséges lábak találhatóak.


Alkalmazás

Széleskörűen alkalmazható hidoror tartály, mely egyaránt megállja helyét egy házi vízellátó rendszerekben így használható lakásokhoz, családi házakhoz is de ugyanúgy alkalmazhatjuk öntöző és locsoló rendszer tartályaként is.

A tartályon lévő konzol segítségével és egy rászerelt szivattyúval akár kompakt házi vízmű is épthető segítségével.

A Aquasystem VAV 5000 hidrofor tartályt zárt, az idõjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. A GARANCIA 2 ÉV az általános értékesítési feltételeinknek megfelelően.

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet, ráadásul már több mint húsz éve ugyanott van a boltunk!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem