A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom

Hívjon minket!

+36 (1) 222 0238

Lutz B2 akkus hordószivattyú - szivattyuk.hu
Lutz B2 akkus hordószivattyú, alacsony zajszint magas szállítókapacitás. Ideális választás labor környezetbe. Nézzen be hozzánk!

Lutz B2 akkus hordószivattyú

A jól bevált Lutz B2 szivattyúk akkumlátoros verziója még szabadabb felhasználhatósággal

Termékleírás

A Lutz B2 Battery hordószivattyúk fokozatmentes, akkus motorral szerelt könnyű, csendes laborszivattyúk.

Elektromos motorja fokozatmentesen állítható, rendkívül könnyű és nagyon halk, emiatt kifejezetten ajánljuk labor munkakörnyezteben történő használatra. Elsősorban kisebb, néhány litertől több tíz liter folyadék átszivattyúzására javasoljuk.

Mivel motorja könnyen leválasztahtó és külön is tölthető, egy töltéssel nagyjából tizenkettő 200 literes hordónyi folyadékot tud átszivattyúzni.

Megrendelhető PP, PVDF valamint nemesacél kivitelben is függően az Ön által szivattyúzott folyadéktól (kérjük egyeztessen velünk az alkalmazhatósággal kapcsolatban).

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

SZAKÉRTELEM - A szivattyúk kiválasztásához érteni kell!

Egy hozzáértő módon megválasztott szivattyúval annak élettartama alatt akár a teljes szivattyú árát is megspórolhatja a villanyszámlán. Felkészült szakembereink immáron 27 éve adnak tanácsot ügyfeleinknek


RAKTÁRKÉSZLET - A raktári termék nálunk tényleg azonnal elérhető!

Mi nem csak egy árjegyzéket közlő webshop vagyunk hanem saját raktárkészletünkön több ezer termékkel rendelkezünk, a boltunkban akár meg is tekintheti az önt érdeklő terméket


NYUGALOM - 14 nap biztonságot nyújtunk!

Fogyasztóként a megrendelt terméket 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetiMEGBÍZHATÓSÁG - Átláthatóak vagyunk!

Több mint húsz éve ugyanott van a boltunk... Minden vásárlásról hivatalos ÁFA-s számlát adunk, a termékhez mellékeljük a magyar gyártói képviselet által biztosított garanciajegyet!


EREDETI - Nálunk az eredetit veheti meg!

Kizárólag magyarországi szervizháttérrel rendelkező hivatalos képviselettől származó termékeket forgalmazunk. Ha tőlünk vásárol ennek minden előnyét élvezheti:
- rendezett, a gyártó képviselete által nyújtott garanciális háttér
- a tőlünk vásárolt termékkel nem fogják elküldeni a garanciális szervizek, mi kizárólag eredeti forrásból érkező minőségi termékeket árulunk, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz

Hasonló termékcsaládok
A
a jobb felső sarokban lévő kosárba került.
A kosár melletti megrendelem gombra kattintva bármikor megrendelheti.
Már most megrendelem